Chelsea, absolvită de orice vină pentru înfrângerea din tur cu Steaua. „Am fost serioşi, dar nu ne-a ieşit jocul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chelsea va susţine joi returul cu Steaua pe teren propriu FOTO Reuters
Chelsea va susţine joi returul cu Steaua pe teren propriu FOTO Reuters

Cesar Azpilicueta, fundaşul lui Chelsea, a prefaţat cea de-a doua manşă din optimile Europa League în cadrul conferinţei de presă susţinute miercuri.

„Treaba noastră e să jucăm, nu ne afectează reacţiile fanilor faţă de antrenor. Suporterii sunt fericiţi când câştigăm, asta e tot ce putem face noi. Am tratat meciul tur cu Steaua cu seriozitate, dar nu ne-a ieşit jocul. Avem acum partida pe stadion propriu, cu suporterii lângă noi şi cred că putem întoarce rezultatul. 

Nu ştiu dacă Steaua este favorită pentru calificare, nu îmi place să gândesc aşa. Nu contează favorita, important e cine va merge mai departe în competiţie. Noi avem o echipă suficient de puternică pentru a ataca pe trei planuri: vrem să câştigăm fiecare cupă, inclusiv Europa League“, a declarat Cesar Azpilicueta.

Turul optimilor Europa League disputat pe Arena Naţională a fost câştigat de Steaua cu scorul de 1-0 (Raul Rusescu '34), iar cea de-a doua manşă se va juca joi pe Stamford Bridge, începând cu ora 22.05 şi va fi transmisă de ProTV, DigiSport şi DolceSport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite