Ceva e putred: un meci din Liga I a fost blocat la toate casele de pariuri din străinătate. Îşi va murdări Hagi numele?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Titlul e decis, iar Rapid, Universitatea Cluj şi Severin ştiu că vor merge în liga a doua, indiferent de rezultatele lor, având în vedere că n-au luat licenţa de prima ligă. Astfel, în ultimele trei runde, vom avea foarte multe partide suspecte. De un posibil meci aranjat s-a auzit şi în afara României.

Etapa cu numărul 31 a început cu o partidă în care, după 15 minute, toată lumea era convinsă că vom asista la un blat. Evoluţia ulterioară a scorului a spulberat însă suspiciunile, iar Oţelul a învins Ceahlăul după un thriller.

Steaua - Viitorul Constanţa (duminică, ora 20.30, Digi Sport 1) e o altă partidă asupra căriea planează foarte multe semne de întrebare. Motivele?

*Steaua e deja campioană şi nu mai are pentru ce lupta.

*Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, şi-a trimis multe dintre vedete în vacanţă, urmând să folosească rezervele în ultimele trei runde.

*Patronul Viitorului, Gheorghe Hagi, e naşul finanţatorului Stelei, Gigi Becali.

*Dacă Steaua n-are ce face cu punctele, în schimb, Viitorul are nevoie disperată de puncte pentru evitarea retrogradării.

În acest moment, echipa lui Hagi ocupă ultimul loc salvator în clasamentul Ligii I, 14, fiind la egalitate de puncte cu prima echipa care retrogradează, Concordia Chiajna.

Având în vedere aceste coordonate, casele de pariuri din străinătate au scos meciul Steaua - Viitorul din oferta lor, deşi, la mijlocul săptămânii, întâlnirea figura pe lista lor. Totuşi, pe Steaua - Viitorul se poate paria, în continuare, la agenţiile din România, mai puţin la Stanleybet.

Ce spun cei implicaţi?

Suspiciunile de blat l-au enervat cumplit pe Hagi, care, după victoria de etapa trecută, cu Gloria Bistriţa, s-a dezlănţuit. „Mergem să jucăm cu Steaua cu nişte copii şi o să ne jucăm şansa până la capăt. M-am săturat de scenarii şi de scenarite“, a tunat „Regele“.

„Am văzut că s-a vorbit foarte mult despre meciul cu Viitorul. Vreau să vă asigur că toţi suntem concentraţi să câştigăm meciul. Vom alinia o echipa a doua, după cum spun ziariştii, deşi eu nu cred asta, dar vom încerca să câştigăm. Nu vreau ca acest campionat să fie umbrit de anumite discuţii. Am explicat de ce am decis să dăm liber anumitor jucători. E foarte important să terminăm campionatul cu capul sus. Nu vreau să terminăm sezonul cu astfel de discuţii. Eu nu sunt angajat să-mi pară rău de alte echipe“, a spus Laurenţiu Reghecampf, referindu-se la situaţia dificilă în care e Viitorul, dar şi la faptul că va fi un dezavantaj pentru contracandidatele ei la retrogradare că Steaua va folosi rezervele. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite