Camelia Potec, pasibilă de dosar penal din cauza implicării într-un accident. Ion Ţiriac, martorul evenimentului rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scuterul a fost făcut praf de maşina Cameliei Potec
Scuterul a fost făcut praf de maşina Cameliei Potec

Maşina Cameliei Potec a fost implicată într-un accident rutier pe Cale Floreasca din Capitală în cursul zilei de duminică. Fosta sportivă a scăpat nevătămată, dar probleme mai serioase are conducătorul scuterului lovit de Potec.

Maşina condusă de Camelia Potec a lovit un scuter care livra pizza în Bucureşti. Deşi fosta înotătoare a scăpat teafără, conducătorul mopedului a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale, dar este şi el în afara oricărui pericol. Cauza accidentului a fost, potrivit declaraţiilor martorilor, neacordarea de prioritate.

Acest accident în care a fost implicată Camelia Potec a avut un martor neobişnuit. Omul de afaceri Ion Ţiriac a văzut întâmplarea din maşina personală care se afla în trafic în momentul coliziunii dintre scuter şi automobilul fostei sportive. „Eu eram în maşina din spate, am văzut că în faţă este maşina doamnei Camelia Potec. Ea stătea pe loc ca să acorde prioritate şi un scuter a intrat în ea. Am văzut, ne-am dat jos, cum era şi normal, ca să ne asigurăm că nu este ceva grav”, a spus Ţiriac pentru gandu.info.

Poliţia a stabilit cauza accidentului: neacordarea de prioritate, însă nu se ştie sigur cine este vinovat. Dacă va fi găsită vinovată, Potec riscă să i se întocmească dosar penal.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite