Buget record pentru handbalistele de la CSM Bucureşti, care vor să ajungă în "Final Four"-ul Ligii Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bugetul echipei feminine de handbal CSM Bucureşti pentru sezonul 2015-2016 va fi destul de impresionant, a anunţat directorul general al clubului, Constantin Căliman.

Acesta a explicat că în condiţiile în care echipei îi vor fi alocate două milioane de euro, CSM Bucureşti va fi "cea mai săracă echipă" dintre cele care au ca obiectiv calificarea în Final 4 în Liga Campionilor.

"Echipa feminină de handbal, în proiectul de buget pentru sezonul 2015-2016, va avea în jur de două milioane de euro, mai exact 1,9 milioane. Şi cred că vom fi cea mai săracă echipă din Liga Campionilor din câte ştiu eu. Comparativ cu celelalte echipe care emit pretenţii pentru a ajunge în Final 4", a spus directorul general al CSM Bucureşti.

Referitor la costurile ultimelor două transferuri ale clubului, Isabelle Gullden la echipa de handbal feminin şi Linus Persson la handbal masculin, Căliman a afirmat: "Dacă ne referim la taxele de transfer, nu, nu au fost scumpe. Costurile vor veni din iunie practic. Dar noi credem că ne vom încadra în bugetul pe care ni l-am propus".

Suedeza Isabelle Gullden îşi încheie contractul cu Viborg în vară şi din sezonul viitor va evolua la CSM Bucureşti. Portarul suedez Linus Persson, handbalist la Silkeborg, va juca şi el din vară la CSM Bucureşti.

 CSM Bucureşti este pe locul doi în Liga Naţională, la un punct în spatele campioanei HCM Baia Mare

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite