Australian Open 2015. Surorile Williams nu se întâlnesc în semifinale: Venus a pierdut, Serena a câştigat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultimele sferturi de finală de pe tabloul feminin de la Australian Open, Serena Williams a câştigat partida cu Dominika Cibulkova, iar Madison Keys a eliminat-o pe Venus Williams.

Dacă prima semifinală e sută la sută rusească, între Maria Şarapova şi Ekaterina Makarova, a doua semifinală de la Australian Open va fi sută la sută americană.

Mai întâi, tânăra speranţă a tenisului american, Madison Keys (19 ani), a trecut în trei seturi de "veterana" Venus Williams (34 de ani): 6-3, 4-6, 6-4. 

Apoi, Serena Williams a depăşit-o la pas pe Dominika Cibulkova, scor 6-2, 6-2, după o partidă fără greşeală, în care a trimis nu mai puţin de 15 aşi. Unul dintre aceştia a atins o viteză impresionantă: 200 de km pe oră!

Citeşte şi: telefonul care a trezit-o la realitate pe Maria Şarapova

"Îmi pare rău pentru Venus, dar e o bucurie să joc împotriva lui Madison, colega mea de la Fed Cup, şi prietenă mea. E tânără, are tot viitorul în faţă şi mă bucur pentru ea. Nu am văzut meciul lui Venus, cred că e cafeaua de vină", a glumit Serena, pe seama căreia s-au făcut multe glume după ce a cerut o cafea în timpul unei partide.  

Semifinalele de la Australian Open:

Maria Şarapova (locul 2 WTA) - Ekaterina Makarova (locul 11 WTA) - joi dimineaţa, în jurul orei 3.30 *după meciul de dublu Horia Tecău / Jean-Julien Rojer - Fabio Fognini / Simone Bolelli *ora 02.00

Serena Williams (locul 1 WTA) - Madison Keys (locul 35 WTA) -  joi dimineaţa, după prima semifinală

  Madison Keys FOTO Ausopen.com

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite