Au învins cu 13-0, dar n-au ştiut pe cine. Ce gafă au făcut cei de la Norwich

0
Publicat:
Ultima actualizare:
amical Norwich

Norwich, grupare care a retrogradat la finalul sezonului trecut din prima ligă engleză, efectuează în aceste zile un turneu de pregătire în Italia. „Canarii“ au anunţat pe site-ul oficial că au învins o grupare din liga a cincea italiană, Saint-Christophe Vallee d'Aoste. Adversarii însă au fost alţii.

Norwich ar fi trebuit să joace un amical cu Novara, echipă din liga a treia italiană, însă partida de pregătire s-a anulat. Au fost aleşi alţi adversari, pe care englezii i-au spulberat cu 13-0. Norwich şi-a informat fanii, pe site-ul oficial, că echipa învinsă la acest scor a fost Saint-Christophe Vallee d'Aoste.

Stupoare însă, după ce reprezentanţi ai lui Vallee d'Aoste, echipă din liga a patra italiană, i-au informat pe “canari” că n-au jucat niciun meci, în aceste zile! 

Norwich şi-a cerut ulterior scuze faţă de cei de la Vallee d'Aoste, după ce s-a dovedit că echipa învinsă cu 13-0 era de fapt o „reprezentativă regională“, cu formată din diverşi jucători amatori din zona Aosta, din nordul Italiei, aproape de graniţa cu Franţa şi Elveţia. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite