Au fost cândva mari şi tari: Ei sunt antrenorii care au ieşit din circuitul Ligii I. Surprize mari pe o listă lungă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stabilitatea care se instaurează la nivelul băncilor tehnice din Liga I îi ajută pe antrenorii care sunt acum la echipele din primul eşalon, însă „îngroaşă“ lista celor care sunt fără angajamente.

„Adevărul“ prezintă cele mai importante nume pe această. Unii dintre ei se obişnuiseră să treacă de la un club la altul, de mai multe ori, pe parcursul unui campionat.

Marin Barbu (58 de ani) – N-a mai activat în Liga I de când a demisionat de la Ceahlăul, în august 2014.

Cornel Ţălnar (59 de ani) – A avut ultimul angajament în primul eşalon în noiembrie 2015, când s-a despărţit de Concordia Chiajna.

Ionuţ Chirilă (50 de ani) – Antrenorul care susţine că „l-a inventat pe Sânmărtean în 1996“ şi care a făcut ravagii când a spus că a negociat cu Arsene Wenger transferul lui Onduku de la Chiajna la Arsenal. Ionuţ Chirilă n-a mai fost în Liga I din octombrie 2014, de când a fost concediat de CSMS Iaşi.

Mihai Teja (38 de ani) – La un moment dat, cota lui era într-o permanentă creştere. Şi-a făcut un nume la Universitatea Cluj, trecând apoi de la România U-21 la Dinamo. A rezistat doar cinci meciuri în „Ştefan cel Mare“, iar de atunci a intrat într-un con de umbră.

Liviu Ciobotariu (45 de ani) – A condus ASA Târgu-Mureş spre locul 2 în sezonul 2014-2015, după care a ajuns în Arabia Saudită, la Al-Faysaly. În stagiunea 2015-2016 a fost acolo, iar din mai a fost pus pe liber, fiind fără contract.

Dorinel Munteanu (48 de ani) – Campion al României cu Oţelul în sezonul 2010-2011, „Munti“ e pe bară din aprilie 2015, atunci când a demisionat de la Astra, acolo unde a stat două luni şi a avut o serie de şase meciuri fără victorie. 

Mihai Stoichiţă (62 de ani) – Ultima dată a antrenat în Liga I, în decembrie 2015, pe când era la Petrolul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite