Alt scandal în Generaţia de Aur! Anghel Iordănescu îl pune la punct pe Gică Popescu: „Nu are el dreptul să mă ponegrească!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anghel Iordănescu şi Gică Popescu nu-şi mai vorbesc de ani de zile, iar selecţionerul Generaţiei de Aur a ţinut să-l pună la punct pe fostul său elev.

”Este o problemă pe care nu vreu să o dezbat în faţa camerelor de filmat. Vreau să am o discuţie bărbătească cu Gică Popescu. Eu consider că nu are dreptul să facă afirmaţiile pe care le-a făcut. El trebuie să ştie un lucru. Eu eram la Federaţie, adus de Mircea Sandu şi nu am fost adus de Burleanu. Domnul Burleanu m-a găsit în Federaţie. Eu am intrat în echipa lui Gică Popescu, iar dacă Gică Popescu candida şi pierdea alegerile, a doua zi îmi luam bagajele şi plecam din Federaţie. Am rămas, nu să-l ajut pe Burleanu, ci fotbalul românesc.

Ăsta e doar aspectul sportiv, mai e un aspect în relaţia cu Gică Popescu pe care nu-l pot spune în faţa camerelor. Vreau s-o lămuresc direct, faţă în faţă cu el. Ceea ce regret este că Gică Popescu nu are nici dreptul să facă o astfel de afirmaţie la adresa mea şi nu are dreptul să mă ponegrească. Nu are dreptul! Atâta timp cât nu discută cu mine, să-mi spună în faţă ce are să-mi spună!”, a declarat Iordănescu la Telekom Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite