Îţi lipseşte motivaţia să te apuci de sport? Uite cum sunt încurajaţi oamenii să facă mişcare într-un parc din Ucraina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Workout

Cei care au dus, ani de zile, o viaţă din care au lipsit activităţile fizice intense se confruntă cu două mari obstacole: cum să iasă din acest stil de viaţă şi cum să-şi menţină interesul pentru sport. În Ucraina, s-a găsit soluţia pentru ambele probleme.

În ţările civilizate, sportul face parte din programul zilnic al oamenilor, fiind de neconceput ca un individ să stea toată ziua la birou, cocoşat în faţa calculatorului.

În România, în ultimii ani, numărul celor care merg, în mod regulat, la sălile de sport a crescut, însă, în continuare, cei care duc o viaţă sănătoasă sunt minoritari.

De multe ori, cea mai mare provocare e să ieşi din ritmul acasă – birou – acasă şi să faci loc şi pentru sport în program. Iar după ce ai făcut asta, e crucial să te ţii de treabă, în loc să revii, după o perioadă, la viaţa sedentară pe care o duceai înainte.

Se spune că un factor motivator ar fi să ai nişte parteneri cu care să te apuci de sport, astfel încât, în momentele în care îţi vine să te laşi, să fii descurajat. Ei bine, în Ucraina, par să fie cei mai buni parteneri alături de care să te apuci de sport, după cum se poate vedea aici: 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite