24 pentru Ungaria: Iordănescu a completat lotul României. Avem surprize mari. Ce s-a întâmplat cu Budescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tricolorii se pregătesc, mai întâi, pentru o deplasare infernală la Budapesta, iar apoi pentru confruntarea de pe „Arena Naţională“ cu Grecia. „Generalul“ a ales „armata“ cu care va face asaltul final pentru Euro 2016.

Anghel Iordănescu a anunţat, încă de vineri, numele celor 17 stranieri pentru „dubla“ cu Ungaria (vineri, ora 21.45, TVR1) şi Grecia (7 septembrie, ora 21.45) din preliminariile Euro 2016.

Duminică seară, după terminarea partidei Steaua - Viitorul, selecţionerul a completat lotul cu şapte nume din Liga I:

*Papp (Steaua)
*Adi Popa (Steaua)
*Chipciu (Steaua)
*Steliano Filip (Dinamo)
*Silviu Lung jr (Astra Giurgiu)
*Budescu (Astra Giurgiu)
*Alibec (Astra Giurgiu)

Surprinde convocarea lui Papp, care a ajuns rezervă la Steaua - a rămas pe bancă în partida cu Viitorul -, dar şi includerea lui Budescu despre care s-a spus că Iordănescu n-are o părere tocmai bună. Totuşi, fotbalistul Astrei s-a impus la echipa naţională, fiind cel mai în formă jucător din campionatul intern în acest început de sezon.

Stranierii pe care se va baza România

Portari: Ciprian Tătăruşanu (Fiorentina), Costel Pantilimon (Sunderland)

Fundaşi: Alexandru Măţel (Dinamo Zagreb), Vlad Chiricheş (Napoli), Dragoş Grigore (Al-Sailiya), Cosmin Moţi (Ludogoreţ), Dorin Goian (Asteras), Iasmin Latovlevici (Genclerbirligi), Răzvan Raţ (Rayo Vallecano)

Mijlocaşi: Andrei Prepeliţă (Ludogoreţ), Mihai Pintilii (Hapoel Tel Aviv), Ovidiu Hoban (Hapoel Be'er Sheva), Lucian Sânmărtean (Al-Ittihad), Gabriel Torje (Osmanlispor), Alexandru Maxim (Stuttgart)

Atacanţi: Florin Andone (Cordoba), Claudiu Keşeru (Ludogoreţ)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite