METEO Cum va fi vremea în următoarele zile. Temperaturile revin la normal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sâmbătă şi duminică vremea se va îndrepta FOTO Adevărul
Sâmbătă şi duminică vremea se va îndrepta FOTO Adevărul

Meteorologii au veşti bune pentru acest sfârşit de săptămână. Mai exact, specialiştii anunţă că sâmbătă şi duminică temperaturile vor creşte, dar nu se vor apropia de cele normale pentru această perioadă din an.

„Se îndreaptă vremea. Vor fi ploi, dar nu va mai ploua în cantităţi atât de mari. Vor fi 21 de grade Celsius în Estul Transilvaniei şi 28 de grade Celsius în Sud Vest”, au explicat reprezentanţii Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM). 

Potrivit specialiştilor, sâmbătă va fi soare în Bucureşti, iar temperaturile vor urca la 27 de grade Celsius. „Spre seară e posibil să plouă puţin”, au completat meterologii. 

Duminică, valorile se vor situa în jurul temperaturii de 26 de grade Celsius. „Săptămâna începe cu ploi, dar nu va mai fi vreme mohorâtă. Pe 3 iulie se îndreaptă vremea”, notează ANM. 

Meteorologii au emis, zilele trecute, o avertizare Cod galben, care a fost in vigoare până vineri, la ora 18.00. De asemenea, hidrologii au luat decizia de a emite o avertizare Cod portocaliu de inundaţii, mai multe gospodării fiind inundate de viituri. 

Mai multe ştiri pe aceeaşi temă:

Prognoza meteo pe două săptămâni. Temperaturi normale la sfârşitul lunii iunie, însă luna iulie vine cu caniculă pentru unele zone din ţară

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, luni, prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni (21 iunie – 5 iulie), fiind anunţate inclusiv temperaturi caniculare. Mai exact, în ultima săptămână a lunii iunie temperaturile vor fi apropiate de cele normale, însă acestea vor creşte la începutul lunii iulie, în unele zone apropiindu-se de pragul de caniculă.

Prognoza meteo pentru următoarele trei luni: caniculă şi secetă

În următoarele trei luni, vremea va fi foarte caldă şi cu precipitaţii puţine, potrivit estimărilor Centrului European de Prognoză a Vremii.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite