Distribuitori: Suntem pregătiţi să asigurăm necesarul de măşti şi materiale de protecţie pentru populaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În contextul noilor măsuri de protecţie obligatorii în spaţiile publice închise, comunicate de către autorităţi şi a reluării activităţilor economice care presupun deplasări şi reintrarea în colectivităţi, membrii Asociatiei Distribuitorilor si Retailerilor Farmaceutici din Romania  - ADRFR – dau asigurări că materiale de protecţie vor fi găsite farmacii.

”O preocupare permanentă de la începutul pandemiei COVID-19 rămâne identificarea unor parteneri, inclusiv din rândul companiilor româneşti care şi-au dezvoltat capacităţi de producţie în acest segment, care să poată furniza echipamente şi produse, conforme cu standardele în vigoare”, se arată într-un comunicat al  ADRFR. 

”Apreciem dialogul constant cu autorităţile din această perioadă cu scopul de a pune la dispoziţia populaţiei produse sanitare de protecţie pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19, la preţuri competitive. Având în vedere că acestea vor fi utilizate pentru o perioadă lungă de timp, asigurarea accesului populaţiei este o prioritate pentru membrii ADRFR.”

”Totodată, depunem toate eforturile pentru ca angajaţii implicaţi în activitatea de distribuţie şi personalul din farmacii să beneficieze în continuare de măsuri sporite de protecţie şi siguranţă. Facem apel către pacienţii care vor efectua vizite în farmacii să respecte regulile de distanţare socială pentru a reduce riscul de infectare cu noul coronavirus”, potrivit aceleiaşi surse.   

”În spirit de solidaritate şi responsabilitate pentru îmbunătăţirea stării de sănătate a românilor, vom continua să ajutăm prin campanii de susţinere a asociaţiilor de pacienţi şi a voluntarilor care lucrează în sprijinul comunităţilor şi grupurilor vulnerabile, prin furnizarea unor materiale de protecţie de care au mare nevoie.”

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite