CTP, afectat de moartea unei pisici în faţa casei, citează din Paraziţii pentru a comenta lupta politică privind starea de alertă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Tudor Popescu Foto Captură Digi24
Cristian Tudor Popescu Foto Captură Digi24

Gazetarul Cristian Tudor Popescu s-a folosit de o strofă din piesa „Fuck You, România!“ pentru a caracteriza lupta politică dintre putere şi opoziţie în legătura cu menţinerea sau anularea stării de alertă în contextul pandemiei de covid-19.

CTP şi-a început intervenţia săptămânală din emisiunea Cap Limpede de la Digi24 spunând că va fi o seară foarte grea, pentru că, la plecarea de acasă, a găsit lângă poartă, sub un copac, cadavrul unei pisici cu ochii deschişi, iar aceasta imagine îl va urmări mult timp.

La rugămintea moderatorului Claudiu Pândaru de a comenta lupta dintre PNL şi PSD pentru menţinerea stării de alertă, gazetarul a spus că ambele partide se luptă pentru imagine şi pentru voturi şi a exemplificat atitudinea politicienilor folosind versurile melodiei „Fuck You, România!“ a trupei Paraziţii.

Vreau să dau bani falşi de pomană Să fac trafic legal când staţi geană Vreau să fac politică, mă cheama datoria Sloganul meu electoral e «Fuck you, România!» 

deşi nu a rostit integral înjuratura în limba engleză, autocenzurându-se.

„Atât puterea, cât şi opoziţia oferă bani falşi populaţiei. De pomană!“, a explicat gazetarul. „Singura decizie de care trebuie ţinut seama acum nu aparţine lui Iohanis, Orban, Ciolacu, Ponta, ci oamenilor de meserie. E vorba de o chestiune medicală. Cât nu există niciun specialist, şi avem atâţia: Arafat, Rafila, Tătaru, Molnar Geza - nu e niciunul care să susţină că pericolul a trecut şi că trebuie să ne relaxăm, de părerea lor trebuie să ţină seama politicienii. Aici a greşit Iohannis. A făcut-o din orgoliu. A venit să prezinte el care sunt argumentele menţinerii stării de alertă. Trebuia să lase specialiştii“, a arătat comentatorul politic.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite