Ciolacu le cere demisia lui Orban şi Tătaru: Ajunge cu cinismul! Dacă mai există vreun stop de compasiune, daţi-vă demisia! VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Liderul PSD Marcel Ciolacu a transmis luni un mesaj pe video pe Facebook în care îi cere premierului Ludovic Orban, respectiv ministrului Sănătăţii Nelu Tătaru să-şi dea demisia din funcţie, acuzându-i de cinism. „După 36 de ore de la petrecerea tragediei, niciunul dintre guvernanţi nu-şi asumă răspundere”, subliniază Ciolacu.

„Numărul victimelor de la Piatra Neamţ, care din păcate creşte, este expresia naţională a Guvernului de a gestiona pandemia. După 36 de ore de la petrecerea tragediei, niciunul dintre guvernanţi nu-şi asumă un dram de răspundere. Ba mai mult, Orban şi PNL caută să dea vina pe autorităţile locale. Le-au pus pe umerii primarilor şi şefilor de CJ tot greul luptei cu pandemia, fără să-i ajute de fapt cu nimic”, a transmis liderul PSD luni într-un mesaj video.

Mai departe, Ciolacu le cere demisia lui Orban şi Tătaru, pe care-i acuză de cinism.

„De opt luni de zile medicii fac eforturi supraomeneşti să salveze vieţi. Administratorii spitalelor sunt puşi să găsească soluţii non-stop, urgente, pentru a face faţă numărului de pacienţi care a crescut exploziv. Ajunge cu cinismul! Orban şi Tătaru, daţi-vă demisia dacă mai există vreun strop de compasiune faţă de familiile celor care au pierit în această tragedie. Nu pasaţi vina pe medicii şefi de la secţiile ATI pentru aberaţiile voastre. Nu ei sunt vinovaţi pentru deciziile voastre aberante. Medicii trebuie ajutaţi să-şi facă meseria, nu hăituiţi”, a adăugat Marcel Ciolacu.

VIDEO Facebook / PSD 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite