Traian Băsescu se întâlneşte cu fanii de pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Băsescu
Traian Băsescu

Preşedintele Traian Băsescu a fost invitat să se întâlnească cu susţinătorii săi, mesajul fiind postat pe pagina de Facebook „Alături de Preşedintele nostrum“. Şeful statului a acceptat prompt invitaţia, astfel, întâlnirea va avea loc joi, la ora 17.00.

„Pentru noi, susţinătorii Preşedintelui, Facebook a fost locul în care am putut comunica direct, fără presiuni şi intervenţii. Poate a venit timpul să ne vedem şi faţă în faţă, ce spuneţi? Cum sună o întâlnire cu domnul Traian Băsescu în care să vorbim despre rolul Internetului şi al social media în comunicarea directă şi nemijlocită? Oare dânsul ar vrea?“, este mesajul postat pe pagina de Facebook „Alături de Preşedintele nostrum“.

La scurt timp, Preşedintele a acceptat invitaţia, mesajul fiind postat pe aceeaşi pagină de Facebook. Selecţia celor care vor participa la întâlnirea cu şeful statului se va face pe baza unui răspuns la o întrebare.

„Avem confirmarea din partea Preşedintelui pentru întâlnirea cu susţinătorii acestei pagini. Dânsul a fost de acord să ne întâlnim joi, orele 17:00. Locaţia o să o dezvălui mai târziu. Pentru că numărul de locuri este limitat, selecţia se face pe baza răspunsului la întrebarea "Spuneţi, pe scurt, argumentele pentru care credeţi că social media a schimbat modul de comunicare online cu personalităţile publice şi cu lumea politică. Credeţi că social media este benefică în democraţie?“, arată mesajul.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite