Stolojan: Antonescu face o mare eroare, Roşca Stănescu e perfect compatibil cu USL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan a declarat că Sorin Roşca Stănescu este "un profesionist al manipulării opiniei publice" şi a spus ironic că liderul PNL Crin Antonescu ar face o mare eroare dacă l-ar exclude pe acesta din partid.

"Am văzut că domnul Antonescu a propus sau propune mâine să fie exclus din PNL senatorul Sorin Roşca Stănescu. Părerea mea e că el face o mare eroare. Părerea mea e că domnul Sorin Roşca Stănescu este perfect compatibil cu USL, cu modul în care USL a venit la guvernare, prin minciună. Este un profesionist al manipulării opiniei publice, este un om care el singur printr-o declaraţie a ţinut ocupată opinia publică două zile, în condiţiile în care mediul de afaceri pur şi simplu exploda vizavi de măsurile luate pe picior şi anunţate de pe o zi pe alta cu privire la introducerea de noi impozite şi taxe şi la mărirea unora existente", a afirmat Theodor Stolojan duminică, într-o conferinţă de presă.

Stolojan a arătat că, după părerea lui, Antonescu "ar trebui să-l bage puţin sub preş" pe Roşca Stănescu.

"Cum să dai afară un asemenea profesionist al manipulării opiniei publice? După părerea mea, ar trebui să-l bage puţin sub preş, cum se face în unele gospodării, cu gunoiul!", a adăugat Stolojan.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, că a fost convocată şedinţa Biroului Politic Naţional al partidului pentru luni, când va propune excluderea senatorului Sorin Roşca Stănescu din PNL.

Antonescu a precizat că la şedinţa de luni a BPN senatorul Sorin Roşca Stănescu va avea dreptul să-şi spună punctul de vedere.

"Dacă nu se întâmplă ca, să zicem, Parchetul sau Oficiul pentru Spălarea Banilor să revină asupra anunţului pe care l-au făcut şi să spună «am greşit, nu ne-am uitat bine, documentele sunt autentice», dacă nu se întâmplă asta, propunerea mea (de excludere - n.r.) rămâne cea pe care v-am spus-o", a afirmat preşedintele PNL.
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat şi vineri seară, la România TV, că, dacă documentele invocate de senatorul Sorin Roşca Stănescu în privinţa preşedintelui Traian Băsescu sunt false, va propune excluderea acestuia din partid, o reuniune a forurilor de conducere ale PNL putând avea loc luni sau marţi.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite