PDL cere Curţii de Conturi să verifice tocarea banului public pe iarba lui Sorin Oprescu de pe Arena Naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

PDL Bucureşti cere Curţii de Conturi să verifice „tocarea banului public pe iarba lui Sorin Oprescu de pe Arena Naţională!",precizând că interesele de afaceri ale lui Sorin Oprescu şi USL au transformat stadionul naţional în gaura neagră a Capitalei.


„Am cere Corpului de Control al prim-ministrului, Victor Viorel Ponta, doctor în Drept, să verifice legalitatea acestor cheltuieli comise de Sorin Oprescu. Dar, Victor Viorel Ponta îşi direcţionează Corpul de Control către inventarea de dosare fostelor guvernări PDL. Din acest motiv, apelăm pentru a patra oară la Curtea de Conturi să verifice odată tocarea banului public pe iarba lui Sorin Oprescu de pe Arena Naţională!", se arată într-un comunicat PDL.

PDL Bucureşti aminteşte că proiectul iniţiat de fostul ministru Adrian Videanu prevedea ca stadionul naţional să constituie o sursă de venituri pentru Bucureşti.

„Proiectul lui Adriean Videanu - Arena Naţională - a fost gândit ca o sursă de venituri pentru Bucureşti, însă interesele de afaceri ale lui Sorin Oprescu şi ale USL au transformat stadionul naţional în gaura neagră a Capitalei. În loc să genereze profit pentru Bucureşti, Sorin Oprescu bagă în buzunarele clienţilor politici sute de mii de euro o dată la trei-patru luni pentru acelaşi gazon", mai precizează sursa citată.

PDL Bucureşti susţine că întreţinerea stadionului este făcută din bani publici fără a fi generat niciun profit.

„Preţul «distracţiei», plătit de bucureşteni, peste 5 milioane de euro în mai puţin de doi ani. Banii bucureştenilor se duc în mod repetat într-un gazon care nu aduce niciun fel de profit, ba mai mult, care transformă într-o gaură neagră bugetul municipalităţii", mai susţine organizaţia PDL condusă de fostul edil Adriean Videanu.

În urmă cu mai puţin de două săptămâni, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anunţat noi modificări produse pe stadionul naţional. „Gazonul s-a schimbat şi se va mai schimba. Spre deosebire de alţii, noi îl folosim foarte des. Dacă joci de trei ori pe săptămână, s-a terminat! Nu-şi doreşte nimeni ca gazonul să nu fie impecabil. Spre exemplu, pe Wembley gazonul se schimbă de două-trei ori pe an, în condiţiile în care se joacă două meciuri pe lună”, a afirmatOprescu.

350.000 de euro costă înlocuirea a gazonului de pe Arena Naţională

Materiale pe aceeaşi temă:

Sorin Oprescu îl linişteşte pe Victor Piţurcă: „Gazonul de pe Arena Naţională se va schimba cât de curând”

Oprescu, despre datoria Guvernului pentru Arena Naţională: „S-a ajuns la zi cu aceeaşi datorie“

Victor Piţurcă ameninţă că mută naţionala din Bucureşti dacă gazonul de pe Arena Naţională nu va fi schimbat

 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite