Filmarea integrală cu Mirel Palada în timp ce îl bate pe senatorul Mihai Goţiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
colaj palada gotiu

Postul de televiziune B1 TV a prezentat, vineri seară, filmul integral cu Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, în timp ce îl bate pe senatorul Mihai Goţiu, în pauza publicitară a emisiunii „Talk B1“.

B1 TV a arătat cum sociologul Mirel Palada l-a agresat pe senatorul Mihai Goţiu miercuri seară şi cum au intervenit forţele de ordine ale postului pentru a-i despărţi pe cei doi. În filmare se poate observa cum Mirel Palada îi dă un pumn lui Goţiu şi cum îl urcă pe acesta pe masă, trăgându-l de păr. 

În urma dezvăluirii filmării, vicepreşedintele Senatului a precizat la B1 TV că momentul a fost mai dur decât îşi amintea.

„Sunt la fel de siderat, e chiar un moment mai dur decât îmi aminteam. Amintirile mele au păstrat lucruri mai puţin dure decât văd acum în direct”,  a subliniat Goţiu.

Senatorul USR a mai adăugat că scandalul şi imaginile au fost mai greu de urmărit de către prieteni, şi că va merge mai departe cu plângerea penală depusă împotriva lui Mirel Palada, deoarece sunt şi mulţi oameni care „vor să vadă că jusţitţia în România se aplică”.

„Îmi voi menţine plângerea penală indiferent de încadrarea pe care o pune parchetul şi cel mai probabil vom ajunge la daune civile pe care le voi dona unei organizaţii care luptă împotriva violenţei”, a mai spus Mihai Goţiu.

„În prima parte a emisiunii, Palada a intervenit de mai multe ori peste mine. I-am spus că de asta am intrat în politică, din cauza unor nesimţiţi ca el. Nadia mi-a atras atenţia la limbaj şi am spus că îmi asum acest limbaj. În pauză, Palada a început să-mi spună că nu care cumva să-i spun spun că e nesimţit. (...) M-a lovit cu pumnul, colegii din studio abia au reuşit să-l ia de pe mine şi l-au scos din platou“, a declarat Mihai Goţiu, la scurt timp după ce a fost bătut de Mirel Palada. 

Joi, Goţiu a depus o plângere penală. În faţa Secţiei 1 de Poliţie, vicepreşedintele Senatului a declarat: „Am depus plângerea penală. Fiind vorba de ultraj, au informat Parchetul, iar Parchetul va prelua dosarul şi va decide dacă va da curs acestei plângeri şi va începe cercetările pe ultraj. Probabil, voi fi contactat în funcţie de decizia Parchetului”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite