De Centenar ne-am împlinit destinul naţional: Vivat Republica Teleorman!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Toate temerile fruntaşilor ardeleni şi bănăţeni din 1918 s-au adeverit. Miticii din Vechiul Regat au învins! După 100 de ani de la Marea Unire, România a ales Bizanţul în dauna Occidentului.

Adunaţi în jurul lui Liviu Dragnea, urmaşii fanarioţilor din Ţara Românească vor să creeze o republică după chipul şi asemănarea lor: Republica Teleorman. Cine vrea să cunoască cum arată viaţa într-o astfel de ţară e suficient să străbată Teleormanul: depopulat, îmbătrânit, cu un şomaj ridicat, investiţii străine inexistente, cel mai mare procentaj de asistaţi social şi oraşe cenuşii. Este un loc unde câţiva potentaţi deţin monopolul vieţii politice, administrative şi economice. Un loc în care justiţia se împarte după criterii stabilite în şedinţele de partid. Un loc în care competenţele sunt date de capacitatea de linguşire a şefului şi nu de pregătirea profesională.

Acest model se vrea implementat la nivelul întregii Românii. Republica Teleorman are deja puişori mai mici la nivelul ţării: Giurgiu, Olt, Dolj, Vrancea, Buzău, Vaslui etc. Acum, aceste mici republici se vor contopi într-una singură. România va fi alipită la Teleorman şi la sistemul de valori stabilit de Liviu Dragnea.

Prin desemnarea Vioricăi Dăncilă la funcţia de şef de guvern se face ultimul pas în definitivarea noii Republici Teleorman, care se va numi în continuare din inerţie România. Viorica Dăncilă nu este nici Grindeanu, nici Tudose, este mai mult. Este chintesenţa servilismului faţă de Liviu Dragnea. Este un om care îi datorează totul liderului PSD. Viorica Dăncilă este sora geamănă a lui Carmen Dan, iar asta spune multe despre ea şi despre cum va arăta Româna în mandatul ei dacă va ajunge premier.

Un exemplu: doamna Viorica nu va ezita să-şi asume prin OUG modificarea legilor Justiţiei şi cele ale Codului Penal. Dacă va ajunge premier, Viorica Dăncilă va reprezenta decesul României europene şi apariţia unei noi Românii. Vivat Republica Teleorman!

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite