Codrin Ştefănescu: Luăm în calcul suspendarea din funcţie a preşedintelui Klaus Iohannis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Codrin Ştefănescu        FOTO Dorin Constanda
Codrin Ştefănescu        FOTO Dorin Constanda

PSD ia în calcul suspendarea din funcţie a preşedintelui Klaus Iohannis, iar la începutul lunii ianuarie va depune împotriva acestuia plângerea pentru înaltă trădare, susţine secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu.

"Luăm în calcul inclusiv suspendarea preşedintelui Iohannis, pentru că blochează întreaga naţiune, iar aşa nu mai putem funcţiona. Avem obligaţia să nu ne batem joc de ţară şi de partenerii strategici pe care îi avem. La apărare, trebuie să dăm foarte multe explicaţii legate de conducerea Statului Major al Armatei. Trebuie să li se explice partenerilor ţării că preşedintele calcă în picioare Constituţia. Nu ştiu dacă vor înţelege foarte repede", a susţinut Codrin Ştefănescu, arată hotnews.ro.

El a mai spus că la începutul lunii ianuarie PSD va depune împotriva preşedintelui Klaus Iohannis plângerea penală pentru înaltă trădare.

"Depunem plângerea pentru înaltă trădare la începutul lunii ianuarie, nu dăm înapoi. Sunt foarte multe argumente, avem un document făcut de cei mai buni jurişti", a mai spus secretarul general al PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite