Candidaţi exotici la Primăria Capitalei. Adriana Bahmuţeanu vrea Primăria Sectorului 1, iar Brigitte Pastramă vânează un loc de consilier la Sectorul 2

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adriana Bahmuţeanu se înscrie azi în cursa pentru Primăria Sectorului 1 din Capitală ca independent, potrivit surselor „Adevărul”. De asemenea, fost soţie a lui Ilie Năstase, Brigitte Pastramă, se află pe lista de consilieri a lui Dan Cristian Popescu de la Sectorul 2, mai spun sursele citate.

Brigitte Pastramă a anunţat încă de luna trecută că se alătură echipei lui Dan Cristian Popescu la Sectorul 2.

„Vă anunţ cu bucurie că ne-am alăturat echipei viceprimarului sector 2, Dan Cristian Popescu. Cristian este un prieten bun, dar mai ales un om implicat în viața sectorului 2 și care are ușa deschisă permanent pentru oameni”, a scris Brigitte Pastrămă pe contul de Instagram. Fosta soţie a lui Ilie Năatse apare în poză alături de actualul său soţ Florin Pastramă şi de Dan Cristian Popescu.  

În 2002, Brigitte Sfăt a ramas vaduvă în urma decesului afaceristului Octavin Sfăt cu care a fost casatorită. Astfel în urma morţii acestuia Brigitte s-a trezit moştenitoarea a doua cluburi, a unui hotel în construcţie, a unui restaurant şi a două case.

În 2003 aceasta a fost arestată pentru complicitate la lipsire de libertate şi la tâlhărie după ce l-a sechestrat în biroul ei împreună cu ajutorul altor trei persoane pe managereul unui club din localitate şi l-a obligat să-i dea cinci mii de euro. Ulterior, Brigitte a fost condamantă de judecători la închisoare, iar în 2006 a fost eliberată condiţionat.

În 2013, Pastramă s-a căsătorit cu Ilie Năstase, însă casnicia nu a durat mult, scandalurile dintre cei doi fiind deseori pe prima pagină a revistelor de cancan.

Pe urmele fostului soţ

Adriana Bahmuţeanu candidează independent pentru primăria Sectorului 1, potrivit surselor Adevărul. Aceasta din urmă a fost căsătorită de cinci ori cu omul de afaceri Silviu Prigoană, care, în 2012, a candidat pentru Primăria Generală a Capitalei, obţinând 17%, fiind devansat de Sorin Oprescu.

Petre Roman, Iordănescu şi Dragomir, în echipa lui Firea

Nici din lista candidatului PSD pentru Primăria Capitalei Gabriela Firea nu lipsesc personajele de renume. Aceasta a anunţat ieri că lista pentru Consiliul General va fi deschisă de fostul premier Petre Roman. Pe locurile eligibile se mai află Anghel Iordănescu, fost antrenor al echipei naţionale de fotbal, şi Dumitru Dragomir, fost şef al Ligii Profesioniste de Fotbal. 

Vezi şi: Portret de traseist cu patalama de revoluţionar: Petre Roman, de la idolul de la APACA la primul pe lista lui Firea

„Personalitati marcante ale ţării si Capitalei ni se alatura pentru a continua ceea ce am inceput acum 4 ani: modernizarea Bucurestiului!Depunem impreuna, in aceste momente, lista pentru viitorul Consiliu General, pe care se afla : Petre Roman - prim ministru al Romaniei (1990-1991), indragita actrita Monica Davidescu, oameni de sport si fair-play: Elisabeta Lipa, Cornel Dinu, Dumitru Dragomir, Anghel Iordanescu, Daniel Pancu, regizorul Sorin Iliesiu, alaturi de cadre medicale, profesori, juristi, ingineri”, a declarat ieri Gabriela Firea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite