Urmărit internaţional pentru infracţiuni comise în Franţa, capturat la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 60 de ani, pe numele căruia autorităţile franceze au emis un mandat european de arestare pentru comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi viol, a fost depistat de poliţiştii timişeni în mai puţin de 24 de ore de la sesizarea autorităţilor române.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale  au depistat, miercuri, pe raza municipiului Timişoara, un bărbat de 60 de ani, căutat de autorităţile franceze.

Pe numele acestuia, autorităţile judiciare din Franţa au emis un mandat european de arestare, bărbatul fiind condamnat la 20 de ani de pedeapsă privativă de libertate pentru comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi viol.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara pentru confirmarea mandatului, fiind reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Timiş.

În cursul zilei de joi,  acesta va fi prezentat Curţii de Apel Timişoara pentru dispunerea măsurilor legale până la predarea către autorităţile franceze.
 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite