Tatăl poliţistului Bogdan Gigină: „Nu putem să fim în continuare batjocoriţi. Aşteptăm să se facă dreptate”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avem credinţă că instituţiile statului îşi vor face datoria, copilul meu a fost forţat să lucreze peste program - sunt cuvintele lui Cornel Gigină, tatăl poliţistului Bogdan Gigină. Au trecut doi ani de când poliţistul Bogdan Gigină, de la Brigada Rutieră a Capitalei, a murit în timp ce deschidea, cu motocicleta, coloana oficială lui Gabriel Oprea, perioadă în care familia a aşteptat găsirea unui responsabil.

„Familia şi-l aminteşte cu drag. Venim şi vorbim cu copilul nostru aproape în fiecare zi. A fost un om bun, blând şi mereu zâmbitor”, a spus Cornel Gigină, tatăl lui Bogdan Gigină, într-un interviu pentru Antena 3.

„Îmi aduc aminte când era copil, Bogdan mă întreba unde mă duc. La serviciu, sunt poliţist. Zicea: tati, şi eu mă fac poliţist ca tine. Au trecut anii şi Bogdan s-a făcut poliţist, am fost coleg cu el. Îmi aduc aminte că era un copil care a iubit această meserie. O făcea cu credinţă, era bun, drept, cinstit. Nu putem să fim în continuare batjocoriţi şi aşteptăm să se facă dreptate. Avem credinţă că instituţiile statului îşi vor face datoria. Copilul meu a fost forţat să lucreze peste program. Am primit reproşuri că s-a dus pentru bani, dar la vremea aceea nu se plătea niciun ban”, a mai spus tatăl îndurerat.

În seara de 20 octombrie 2015, în jurul orei 19.00, agentul de poliţie Bogdan Gigină a fost implicat într-un accident de circulaţie în urma căruia a suferit o hemoragie cranio-cerebrală, consecinţă a unui traumatism cranio-cerebral şi facial cu fractură craniană, leziuni care i-au cauzat decesul.

Agentul de poliţie Bogdan Gigină avea 28 de ani.La momentul producerii accidentului, Bogdan Gigină făcea parte dintr-un dispozitiv de însoţire a fostului ministru Gabriel Oprea.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite