UPDATE Sebastian Ghiţă susţine că i-a oferit bani lui Kovesi pentru achiziţionarea unei maşini. Reacţia şefei DNA: „Este o minciună incalificabilă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sebastian Ghiţă, aflat în prezent în Belgrad, în mijlocul procedurilor legale de extrădare, a declarat la Antena 3 că, în anul 2012, i-ar fi dat Laurei Codruţa Kovesi suma de 7.000 de euro pentru achiziţionarea unui autoturism. Şefa DNA a catalogat acestă informaţie drept „o minciună incalificabilă”, şi a precizat că va urma căile legale în această situaţie.

UPDATE “Faptul că am primit bani de la Sebastian Ghiţă este o minciună incalificabilă şi, prin urmare, în mod categoric, voi urma căile legale”, se arată într-un răspuns al procurorului şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi, pentru agenţia de presă Mediafax.

Ştirea Iniţială: Evenimentul s-ar fi petrecut în perioada în care actuala şefă a DNA lucra la Bruxelles. Conform unor informaţii apărute în presă, aceasta s-ar fi găsit într-o situaţie în care ar mai fi avut nevoie de suma de 7.000 de euro pentru achiziţionarea unui autoturism.

"Confirm! I-am dat banii lui Kovesi pentru maşină. Banii n-au mai fost returnaţi", a susţinut Sebastian Ghiţă, pentru postul Antena 3.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite