Salvat de la înec, un copil vasluian se zbate între viaţă şi moarte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucian Pavel, un băieţel în vârstă de 11 ani, care era să se înece în ştrandul Municipal Vaslui, pe data de 9 iulie, se zbate acum între viaţă şi moarte. Copilul a fost adus la Spitalul

Lucian Pavel, un băieţel în vârstă de 11 ani, care era să se înece în ştrandul Municipal Vaslui, pe data de 9 iulie, se zbate acum între viaţă şi moarte.
Copilul a fost adus la Spitalul Judeţean în moarte clinică de ambulanţierii vasluieni care s-au aruncat în apă pentru a-l salva. ţinându-se de mâini, medicii şi asistenţii de la Ambulanţa Vaslui au reuşit să-l găsească pe copil şi să-l scoată din apa mâloasă, după care l-au transportat la spital unde, după încercări repetate de resuscitare, l-au readus la viaţă. Au râs şi au plâns în acelaşi timp, de bucurie, când au văzut că Lucian are puls. "Când, după atâta încordare şi emoţie, am observat că pielea începe să se încălzească şi buzele capătă culoare, am început să ne îmbrăţişăm şi să ne pupăm între noi de bucurie. E un sentiment... nu-l pot descrie... o bucurie uriaşă, aceea de a scăpa viaţa unui om", povesteşte Roxana Radu, asistenta care a sărit în apă pentru a-l salva pe Lucian. Ea este convinsă că se va produce o minune şi copilul va învinge moartea. Încercarea prin care trec Lucian şi părinţii acestuia nu s-a încheiat, copilul neputând să respire decât cu ajutorul aparatelor la care este conectat. Practic, viaţa lui atârnă de un cablu, dar, mai corect spus, de mila lui Dumnezeu, pe care atât părinţii, cât şi cunoscuţii lui Lucian îl roagă să-i prelungească viaţa.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite