Război în Ucraina. Guvernul României blochează media de propagandă rusă. Care sunt site-urile interzise | VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Inquam Photos/ George Calin
FOTO: Inquam Photos/ George Calin

Guvernul va bloca toate canalele de răspândire a propagandei ruse pe teritoriul României, după cum a anunţat, luni, purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Cărbunaru.

Autorităţile române vor astfel să oprească răspândirea informaţiilor care distorsionează evenimentele care au loc în Ucraina. Guvernul României va bloca inclusiv activitatea Sputnik, principalul canal de propagandă rusă. 

„Sunt o serie de măsuri pe care autorităţile le-au luat pentru a bloca anumite surse identificate că propagând ştiri false în contextul crizei din Ucraina”, a transmis Cărbunaru, luni, într-o conferinţă de presă. 

Potrivit acestuia, printre canalele media care vor fi interzise în România regăsim: bitinitiators.com, profitsmall.com, income.site, ru.md.sputniknews.com, mo.sputniknews.com, ro.md.sputniknews.com, citestesitu.com, rtnews.com. 

„Ultimul operator, care furnizează servicii TV, va opri difuzarea Russia Today în România. La nivel european au fost deja anunţate măsuri de blocare a redifuzârii atât a conţinutului Russia Today cât şi Sputnik”, a mai transmis purtătorul de cuvânt al Executivului. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite