FOTO VIDEO Protest la Cotroceni. Circa 500 de persoane au cerut demisia preşedintelui Iohannis pentru a şasea zi la rând

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 500 de persoane s-au adunat, vineri, în faţa Palatului Cotroceni pentru a cere demisia preşedintelui Klaus Iohannis şi a procurorului-şef al DNA, Laura Codruţa Kövesi. Manifestaţia s-a încheiat în jurul orei 20.40, iar cu puţin înainte cei rămaşi până la final au intrat într-o horă pe melodia populară ”Doamne, ocroteşte-i pe români”.

UPDATE 21:17 Protestul s-a încheiat în jurul orei 20:40, iar cu puţin înainte cei rămaşi până la final au intrat într-o horă pe melodia populară ”Doamne, ocroteşte-i pe români”.

În jurul orei 20.30, cam 30-40 de protestatari au intrat în horă înainte să plece acasă..

UPDATE 19:15 Circa 500 de oameni protestează la această oră. Forţele de ordine au decis să închidă circulaţia pe Bulveardul Eroilor Sanitari şi parţial pe Bulevardul Gheorghe Marinescu.

UPDATE 18:08 Numărul manifestanţilor din faţa Palatului Cotroceni a ajuns la peste 100 de persoane. Forţele de ordine iau în calcul blocarea circulaţiei în zona, ca şi în zilele trecute, în cazul în care numărul protestatarilor va impune această măsură.

UPDATE: Protest la Alba Iulia cu primari şi membri PSD şi ALDE. Peste 1.000 de oameni cer demisia preşedintelui Iohannis

La ora transmiterii acestei ştiri, în faţa Palatului Cotroceni sunt aproximativ 70 de persoane, care scandează lozinci de susţinere a Guvernului Grindeanu şi cer demisia preşedintelui Klaus Iohannis. Ei au pancarte cu mesaje precum  "Demisia", "Iohannis nu e preşedintele meu", "Ghinion, nu mai eşti preşedintele meu", "Susţin Guvernul Grindeanu", relatează News.ro.

Aceasta este cea de a şasea zi de proteste în faţa Palatului Cotroceni. 

Joi seară, în faţa Palatului Cotroceni au protestat aproximativ 400 de oameni care au cerut demisia preşedintelui preşedintele Klaus Iohannis. Recordul de participanţi la manifestaţia de la Cotroceni a fost puţin peste 2.000. Marţi, o parte a manifestanţilor au venit la protest cu autocare şi microbuze înmatriculate în judeţul Dolj. 

Miercuri seară, preşedintele Klaus Iohannis a mers în mijlocul protestatarilor, încercând să aibă un dialog cu ei. "Suntem cu toţii români", le-a spus manifestanţilor preşedintele Klaus Iohannis, care a stat acolo timp de câteva minute. Oamenii l-au huiduit şi i-au reproşat că a dezbinat ţara, strigând "Demisia". Ulterior, Iohannis a scris pe Facebook că înţelege să îşi exercite mandatul de preşedinte ascultând vocea tuturor românilor, indiferent de opţiunile lor şi că este "absolut firesc să existe diferenţe de păreri", fiind dreptul fiecărui cetăţean să-şi exprime convingerile paşnic şi civilizat.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite