Percheziţii DIICOT la liderul clanului Geamănu -  surse

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Percheziţii domiciliare într-o amplă operaţiune cu 27 de suspecţi şi 100 victime nemţi la Vâlcea - fraude informatice Foto DIICOT

Procurorii DIICOT fac, miercuri dimineaţă, percheziţii la mai mulţi membri ai clanului Geamănu, printre cei vizaţi fiind Petre Geamănu, lider grupării, şi Eugen Preda, au precizat surse judiciare pentru Adevărul.

Percheziţii au loc în Bucureşti, dar şi în alte judeţe ale ţării. Ancheta are ca scop destructurarea unui grup infracţional organizat, specializat în săvârşirea infracţiunilor de camătă şi şantaj, au precizat sursele citate.

Petre Geamănu este unul dintre liderii clanului Geamănu, care ar acţiona în Sectorul 1 al Capitalei. Fratele său, Ilie Alexandru, cunoscut drept Sandu Geamănu, execută, în prezent, o pedeapsă de 27 ani de închisoare pentru omor. Ilie Alexandru a fost implicat în dosarul în care George Becali a fost anchetat pentru sechestrarea celor care i-au furat maşina, fiind cel care ar fi pus la cale furtul autoturismului.

Eugen Preda este fost sportiv, fiind implicat în furtul armelor de la unitatea militară de la Ciorogârla, precum şi într-un scandal, în 2008, cu o firmă de pază, eveniment ce a dus la demiterea şefului Poliţiei Române de la acel moment.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite