Maşină înmatriculată în România, găsită abandonată şi plină de găuri pe un câmp din Germania. Reacţia autorităţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un autoturism cu numere de România ce pare găurit de gloanţe, abandonat de aproape o lună de zile pe marginea unei şosele din Germania, le dă mari bătăi de cap autorităţilor nemţeşti.

Autoturismul marca Ford, înmatriculat în Braşov, stă abandonat pe marginea şoselei B101 ce leagă Freiberg de Großschirma de la jumătatea lunii octombrie. De atunci, starea maşinii s-a deteriorat şi a fost vandalizată de localnici, astfel că a fost împrejmuită cu bandă de poliţie, potrivit FreiePresse.

Un fermier care deţine un teren în apropiere este nemulţumit de faptul că autoturismul îi blochează calea de acces şi spune că a anunţat poliţia să o ridice, arată stirileprotv.ro.

“Geamurile sunt sparte şi par găurite de gloanţe. Am informat poliţia. Sunt surprins că poliţia şi angajaţii de la drumuri trec în mod regulat pe aici, dar nu fac nimic”, a declarat fermierul Gunther Zschommler pentru FreiePresse. Cu ajutorul autorităţilor din România, poliţia germană a reuşit să afle cine este proprietarul autoturismului, însă acesta nu a putut fi contactat.

“Presupunem că vehiculul a fost lăsat pe marginea drumului pentru că proprietarul voia să scape de el”, a declarat

comisarul-şef Doreen Gohler, care a refuzat să confirme dacă găurile au fost provocate de un atac armat.

După o lună în care a stat pe marginea drumului, autoturismul a fost ridicat, vineri, de autorităţile germane, care continuă ancheta în acest caz, pentru a desluşi misterul.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite