Marie Jeanne Ion: "Nu am de gând să fac jocul acesta"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marie Jeanne Ion, jurnalista răpită în 2005 FOTO Reuters
Marie Jeanne Ion, jurnalista răpită în 2005 FOTO Reuters

Jurnalista Marie Jeanne Ion, care a fost răpită în 2005, a declarat la Realitatea TV în legătură cu diverse confirmări în ceea ce priveşte informaţiile pe care le deţinea înainte de răpire, că sunt "tot soiul de confirmări care nu sunt decât nişte speculaţii".

"Cred că este o operaţiune care depăşeşte graniţele României şi Siriei", a mai spus Marie Jeanne Ion despre răpirea din 2005.

Procurorul Nastasiu vorbeşte despre operaţiunea de vodevil în cartea pe care a lansat-o de curând, care trebuia să se desfăşoare doar pe 3 zile. "Ceea ce a fost în primele zile a fost diferit de ceea ce a fost perioada de beci", a mai spus jurnalista.

"Familia mea nu a avut niciodată relaţii apropiate cu Omar Hayssam sau cu familia sa. Eu l-am cunoscut în timpul unei vizite oficiale în Tunisia şi Algeria. A fost o coincidenţă că ne aflam în acelaşi avion", a spus Marie Jeanne la Realitatea TV. 

"La finalul a cinci ani de zile de când s-a tocat acest caz eu nu am de gând să fac jocul acesta", a mai spus jurnalista despre o posibilă acţionare în instanţă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite