Incendiu la un mall din Capitală. Un bărbat a suferit arsuri, după ce ar fi încercat să topească nişte umeraşe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat a suferit arsuri, iar alte trei persoane au avut nevoie de asistenţa SMURD, după ce un incendiu s-a produs la Sun Plaza, joi spre vineri. Potrivit Poliţiei Capitalei, focul ar fi fost cauzat chiar de către bărbat.

Un bărbat, în vârstă de aproximativ 55 de ani, a fost transportat la Spitalul "Bagdasar-Arseni", cu arsuri la nivelul feţei şi intoxicaţie cu fum, după ce mai multe vestiare, elemente de mobilier şi o cameră tehnică au luat foc la Sun Plaza, informează ISU Bucureşti, potrivit agerpres.

"Bărbatul este internat la Terapie Intensivă şi este intubat, având arsuri de căi aeriene superioare. Nu a suferit arsuri pe piele", a declarat, potrivit News.ro, Florin Bica, purtătorul de cuvânt al Spitalului Bagdasar-Arseni.

Totodată, alte trei persoane au avut nevoie de asistenţa SMURD, însă nu au prezentat probleme majore.

Incendiul, care a izbucnit la miezul nopţii, a fost stins de pompieri în cel mult o oră, care au intervenit cu trei autospeciale de stingere, o ambulanţă SMURD şi o maşină de descarcerare.

A încercat să topească umeraşe

„Cauza incendiului a fost folosirea flăcării deschise în interiorul camarei tehnice”, a declarat pentru Adevărul purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile.

Potrivit Poliţiei Capitalei, bărbatul, angajat pe partea de curăţenie în mall, ar fi încercat să topească nişte umeraşe pentru a scoate fierul din ele.

„Secţia face cercetări pentru distrugere din culpă şi vătămare corporală din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Bogdan Ghebaur.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite