Incendiu într-un bloc din Piaţa Romană din Capitală. Patru răniţi, dintre care unul cu arsuri, vor fi transportaţi la spitalele Elias, Floreasca şi Universitar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incendiu a izbucnit într-un apartament dintr-un bloc din Piaţa Romană, vineri după-amiază, la faţa locului fiind mai multe echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti. Mai multe persoane sunt ajutat de pompieri să ajungă pe acoperişi şi cel puţin patru persoane sunt rănite.

UPDATE Oficiali din cadrul SMURD Bucureşti au declarat, pentru „Adevărul”, că patru persoane au fost transportate la Spitalele Floreasca, Elias şi Universitar. „Sunt patru răniţi până în acest moment, din ei trei au fost intoxicaţi cu fum şi unul are arsuri pe 30% din suprafaţa corpului”, au declarat surse medicale.

În timpul intervenţiei, un pompier s-a dezechilibrat şi a căzut, în picioare, de pe scara sprijinită de faţada blocului, nefiind transportat la spital.

UPDATE Pompierii încearcă să evacueze mai multe persoane pe care le-au ajutat să ajungă pe acoperişul blocului.

Un bărbat în jur de 30 - 40 de ani, care prezenta arsuri pe 20% din suprafaţa corpului, a fost transportat la spital. O femeie expusă la fum a fost transportată la Spitalul Universitar. Alte trei persoane sunt evaluate medical de echipajele SMURD.

Până la ora transmiterii ştirii, au fost evacuate 10 persoane.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 15.30, într-un apartament de la etajul întâi al unui bloc de lângă staţia de metrou Piaţa Romană. Din apartament iese un fum gros, iar proprietarul locuinţei se află pe balcon, pompierii urcând la acesta pe o autospecială cu scară.

Incendiul ar fi izbucnit după ce a luat foc material lemnos, în incinta imobilului cu şase etaje, fiind degajat fum gros la nivelul parterului şi al primului etaj.

Pompierii intervin cu patru autospeciale de stingere, trei autoscări, două ambulanţe SMURD şi detaşamentul special de salvatori.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite