Cazul Tanacu, pe masa judecătorilor vasluieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul preot Daniel Corogeanu, împreună cu cele patru măicuţe de la Mănăstirea "Sfânta Treime" din Tanacu se vor prezenta, astăzi, la Tribunalul Vaslui, la cel de-al treilea termen al

Fostul preot Daniel Corogeanu, împreună cu cele patru măicuţe de la Mănăstirea "Sfânta Treime" din Tanacu se vor prezenta, astăzi, la Tribunalul Vaslui, la cel de-al treilea termen al procesului, în care sunt puşi sub acuzaţia de lipsire de libertate şi de moartea măicuţei Irina Cornici.
Celelalte două termene nu s-au putut desfăşura, întrucât avocata celor cinci inculpaţi a fost implicată într-un accident rutier, fiind internată în spital. Dacă nici astăzi avocata Maria Ilisei nu se va prezenta la proces, celor cinci li se va acorda un avocat din oficiu. Fostul preot Daniel Corogeanu, de la Mănăstirea "Sfânta Treime" din Tanacu, şi cele patru foste măicuţe, Nicoleta Arcălianu, Adina Ciopragă, Elena Oţelea şi Simona Bârdănaş, au fost trimişi în judecată de procurorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Părinţii Irinei Cornici nu vor să renunţe la acuzaţii şi speră să li se facă dreptate. Ei îi acuză pe cei cinci de crimă, cerându-le 100 milioane de lei daune materiale, bani pe care i-au cheltuit cu înmormântarea fiicei lor, şi un miliard de lei daune morale. De asemenea, ei solicită şi restituirea celor 4.000 de euro câştigaţi de Irina Cornici, cât timp a muncit în Germania.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite