Adevărul Live: Ce face Israelul în lupta cu pandemia de COVID-19?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ambasadorul Israelului în România, David Saranga. Foto Eduard Enea
Ambasadorul Israelului în România, David Saranga. Foto Eduard Enea

Israelul este una dintre ţările de la care se aşteaptă foarte mult în lupta cu pandemia provocată de coronavirus, chiar obţinerea unui vaccin. Nivelul înalt al pregătirii şi investiţiile direcţionate în cercetare au făcut din acestă ţară un lider în multe domenii ale ştiinţei şi aplicaţiilor tehnologice.

Cum luptă Israelul cu virusul? Cât de aproape sunt cercetătorii israelieni de obţinerea vaccinului împotriva noului coronavirus? Ce anume explică faptul că, deşi ţara are peste 15.000 de cazuri confirmate, pierderile de vieţi omeneşti sunt foarte mici? Cum pot colabora România şi Israelul în criza sanitară, dar mai ales în domeniul economic, după sfârşitul pandemiei? 

Discutăm depre toate acestea la Adevărul Live, începând cu ora 10.00, cu Ambasadorul Israelului în România, David Saranga,într-o emisiune moderată de Ion M.Ioniţă. 

Acum 72 de ani, statul israelian apărea pe hartă, prin proclamarea  Declaraţiei de Independenţă. De atunci şi până în prezent, România şi Israelul marchează, deasemenea, 72 de ani de relaţii diplomatice neîntrerupte. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite