Şoferul drogat care a încercat să-şi ucidă soţia a fost arestat preventiv. Este acuzat de  tentativă de omor, consum de droguri şi conducere fără permis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bîrligea a fost arestat pentru 30 de zile
Bîrligea a fost arestat pentru 30 de zile

Şoferul care a provocat accidentul de sâmbătă din centrul Capitalei, unde a lovit cu maşina alte trei autoturisme, soţia sa afirmând că a provocat accidentul cu intenţie, întrucât a vrut să o omoare, a fost arestat pentru 30 de zile pentru tentativă de omor. Cu o zi înainte Dragoş Bîrligea  a fost reţinut de poliţişti.

 El este acuzat de acuzaţiile de tentativă de omor, consum de droguri şi conducere fără permis. 

Reamintim că Dragoş Bîrligea, şoferul care a provocat accidentul de sâmbătă din centrul Capitalei, unde a lovit cu maşina alte trei autoturisme, în tentativa  de a-şi ucide soţia, pare să bifeze o mare parte din Codul Penal.

El mai poate fi acuzat acum de loviri şi alte  violenţe pentru că, aşa cum le-a declarat poliţiştilor soţia lui, bătăile  pe care le primea de la el intraseră în cotidian.  De altfel şi după ce a provocat accidentul, Bîrligea şi-a continuat campania de “altoire” a nevestei până la sosirea poliţiştilor.

Apoi el poate fi acuzat de distrugere pentru că, tot după ce a produs accidentul, a spart cu capul parbrizul unui taxi oprit în zonă.

 Reamintim că totul a avut loc sâmbătă după-amiază, pe bulevardul Dacia, unde Dragoş Bîrligea, aflat la volanului unui autoturism BMW, a lovit trei maşini. Martorii spun că el a intrat cu viteză foarte mare în intersecţie, a lovit cele trei maşini, apoi a ieşit din autoturism lovindu-şi soţia şi ameninând-o cu moartea. A fost calmat abia după intervenţia poliţiştilor şi dus la Spitalul Floreasca.

Alte patru persoane rănite în accident au fost preluate de ambulanţe şi duse la spitalele Elias şi Floreasca. Conform Brigăzii Rutiere a Capitalei, cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, care face cercetări pentru infracţiunea de tentativă de omor in rem.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite