VIDEO Masă printre nori. Cât costă să mănânci deasupra Centrului Vechi al Capitalei, prins de un scaun rotativ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Amatorii de senzaţii tari pot lua masa la 50 de metri înălţime FOTO organizatori
Amatorii de senzaţii tari pot lua masa la 50 de metri înălţime FOTO organizatori

În perioada 5-8 septembrie, Capitala va fi gazda primului eveniment „Bucharest în the Sky“, care va avea loc în Centrul Istoric. Amatorii de senzaţii tari pot lua masa la 50 de metri înălţime, echivalentului unei gustări pe terasa unui bloc cu 15 etaje. Cel mai iefţin meniu costă 299 de lei.

Evenimentul va avea loc în Centrul Vechi al Capitalei, în spatele Hanului lui Manuc, acolo unde o masă va fi suspendată cu ajutorul unei macarale. Bucureştenii vor putea mânca la înălţime, mai exact, la 50 de metri în aer. La masă se va afla şi bucătarul-şef, alături de un chelner şi un entertainer, pregătit să servească bucatele din meniu.

Cea mai ieftină masă, 299 de lei

Cei care doresc să mănânce „în aer“ pot opta pentru unul dintre cele patru meniuri, preţurile pornind de la aproape 300 de lei şi ajungând până la aproximativ 800 de lei:

  • Breakfast in The Sky- 299 de lei (25 de minute)
  • Lunch in the sky – 599 lei (o oră)
  • Champagne in The Sky – 299 lei (25 minute)
  • Dinner in the Sky – 799 lei (o oră)

Din meniu fac parte crème speciale asezonate cu crackers asortaţi, ficat cu sos de unt, piept de curcan caramelizat pe pat de ierburi, cartofi dulci cu coacăze, somon fume, ouă de prepeliţă cu caviar, şampanie, băuturi spirtoase şi vinuri renumite.

5 tone, 50 de metri şi 22 de persoane

Masa ridicată în aer, la 50 de metri înălţime, cântăreşte cinci tone, are o lungime de nouă metri şi o lăţime de cinci metri. În jurul acesteia sunt amplasate 22 de scaune, care se pot roti la 180 de grade, astfel încât mesenii amatori de senzaţii tari să poată admira priveliştea.

„Dorim să oferim clienţilor noştri cea mai exculusivistă experienţă pe care au visat-o vreodată, bucurându-se de siguranţa totală“, spun organizatorii, care precizează că sistemul este construit în Belgia, sub controlul Rheinland TUV.

„Dinner în the Sky“ a obţinut autorizaţie de funcţionare în zeci de state ale lumii, printre care şi SUA, Canada, Austria sau Africa de Sud, organizatorii  evenimentului fiind SkyTouring&Events.

Pe aceeaşi temă:

FOTO China începe construcţia unui adevărat oraş pe verticală. Sky City va  doborî recordul celei mai înalte clădiri din lume

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite