Un pod peste Dâmboviţa din centrul Bucureştiului riscă să se surpe VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Podul Victoriei de la Piaţa Naţiunile Unite Foto captura Google Street View
Podul Victoriei de la Piaţa Naţiunile Unite Foto captura Google Street View

Un pod peste Dâmboviţa din apropierea Curţii de Apel Bucureşti riscă să se surpe din cauza infiltraţiilor apei în structură, scrie Digi24, precizând că o comisie va face analiza şi va dispune efectuarea lucrărilor de remediere.

O comisie, formată din reprezentanţi de la Apele Române şi Apa Nova, a cerut Prefecturii declararea situaţiei ca fiind una de urgenţă, scrie Digi24

În ianuarie, Comitetul Municipal pentru Situaţii de Urgenţă a decis constituirea unei comisii mixte care să analizeze zona cu probleme. Pe 18 februarie, urma să se decidă începerea lucrărilor în regim de urgenţă, însă prefectul a decis amânarea întrunirii.

„Prefectul municipiului Bucureşti, Alexandra Văcaru, a solicitat vineri, 18.02.2022, un plan de măsuri suplimentar. Şedinţa a fost amânată pentru o altă dată, după ce se va analiza noul plan de măsuri”, a transmis Prefectura Bucureşti într-un răspuns pentru Digi24.

Urmează ca luni această comisie să stabilească planul de măsuri.

Nu este prima dată când există infiltraţii în caseta de sub Dâmboviţa. O situaţie asemănătoare a fost şi în urmă cu trei ani, în planşeul aflat sub Piaţa Unirii. Atunci, Apele Române au curăţat sifonul din zona respectivă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite