Tir plin cu anvelope ce urmau a fi incinerate ilegal, descoperit lângă Bucureşti. Berceanu: „Ar fi însemnat un atentat la sănătatea tuturor” - FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine: Facebook / Octavian Berceanu
Imagine: Facebook / Octavian Berceanu

Comisarii de mediu au intervenit, sâmbătă dimineaţă, alături de poliţişti şi de jandarmi, la sediul unei firme de dezmembrări auto de lângă Bucureşti, unde un TIR tocmai descărcase peste 300 de anvelope auto care urmau a fi incinerate ilegal, anunţă şeful Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu.

„Lângă Bucureşti, azi noapte, un tir cu anvelope uzate a fost descărcat într-un depozit ilegal de dezmembrări auto. Anvelopele urmau să fie incinerate în nopţile următoare, probabil”, scrie comisarul-şef Octavian Berceanu pe contul său de Facebook.

La prima ora Garda de Mediu a intervenit, a chemat Jandarmeria Română şi Poliţia Română, a aplicat 10.000 lei amendă, face sesizare penală şi ridică anvelopele, peste 300 la număr.

„Un tir de anvelope incinerate în proximitatea Bucureştiului însemna un aer de cea mai proastă calitate pentru zecii de mii de oameni, un atentat la sănătatea noastră. Mulţumesc anticipat cetăţenilor care ne pot semnala asfel de incidente, pentru că altfel vom respiră cu toţii un aer toxic. Mulţumesc Jandarmeria Română şi Poliţia Română pentru că reuşim să combatem împreună infracţionalitatea de mediu”, mai arată şeful Gărzii de Mediu.

garda de mediu anvelope
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite