Oprescu: "Se circulă mai bine decât mă aşteptam, este doar puţină înghesuială"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat că, în ciuda grevei angajaţilor Metrorex, circulaţia în Bucureşti este mai bună decât se aştepta, peste 85% din parcul auto fiind prezent pe străzi.

"Toate intrările în Bucureşti sunt aglomerate, iar  pe Bulevardul Iuliu Maniu se stă la coadă. Era de aşteptat să se întâmple asta. Pe axa nord-sud se circulă mai bine.", a declarat Sorin Oprescu la Realitatea TV. 

Măsurile pe care primarul le-a luat pentru a fluidiza traficul în această zi în care s-au anunţat mai multe greve de solidaritate constau în  "agenţi de poliţie împreună cu poliţia rutieră, supravegherea intersecţiilor care sunt în managementul traficului, ca să se poată mişca lumea în condiţii cât mai civilizate."

Oprescu a declarat că sindicatele RATB au fost convinse să nu mai intre în grevă.

"După o oră şi jumătate de discuţii, ne-am înţeles cu sindicatele RATB. Am ajuns la o înţelegere de a nu bloca traficul, iată că peste 85% din parcul auto se află pe stradă. I-am convins cu dorinţa şi a lor şi a noastră de a nu bloca Bucureştiul, de a crea oamenilor posibilitatea de a ajunge la serviciu.",  a declarat Oprescu.

"Îndrăznesc să spun că este mai bine decât mă aşteptam, este doar puţină înghesuială. ", se arată mulţumit primarul de traficul din Capitală, în contextul dat.



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite