O elevă de la Colegiul „Sf. Sava” din Capitală a fost dată dispărută

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fată în vârstă de 15 ani, elevă la Colegiul Naţional „Sf. Sava”, a fost dată dispărută după ce aceasta nu a mai ajuns miercuri la şcoală, au informat oficiali ai Poliţiei Sectorului 5, potrivit Mediafax.

Conform sursei citate, eleva ar fi dispărut în jurul orei 12.00, miercuri, în timp ce se deplasa către Colegiul Naţional „Sf. Sava”, situat în centrul Capitalei, pe strada General Berthelot.

Oamenii legii au anunţat că în prezent se fac cercetări în acest caz de către Serviciul de investigaţii criminale al Poliţiei Sectorului 5.

Potrivit Mediafax, eleva se numeşte Iulia Ionescu, se află în clasa a IX-a şi a intrat la colegiul „Sf. Sava” cu media 10. Poliţiştii au menţionat de asemenea că ea are ochii verzi şi părul şaten închis, lung.

Cei care pot oferi informaţii sunt rugaţi să sune la numărul de urgenţă 112 sau să ia legătura cu Secţia 19 Poliţie din Bucureşti.


Citeşte şi:

Minora plecată de acasă marţi, găsită de poliţişti în scara unui bloc

Elena Bucur, fata de 13 ani dată dispărută de bunicul ei pe 4 februarie, a fost găsită a doua zi, seara, în scara unui bloc. Fata plecase de acasă fără un motiv serios şi a rătăcit pe străzi aproape două zile, timp în care şi-a pus în alertă întreaga familie.

O femeie din judeţul Vaslui a dispărut de acasă împreună cu fetiţa de 4 ani

O tânără de 22 ani din localitatea Fereşti  dispărut de acasă împreună cu fetiţa ei de patru ani. Cel care a anunţat poliţia despre dispariţie a fost chiar soţul femeii, îngrijorat că aceasta nu mai revine la domiciliu.

Fetiţa dispărută în comuna Popeşti a fost găsită la 30 de kilometri distanţă de casă

Căutările poliţiştilor şi a localnicilor din comuna ieşeană Popeşti au durat o zi şi jumătate. Fetiţa dispărută a fost găsită.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite