Municipalitatea deschide un complex integrat de servicii sociale pentru adulţi. Se caută voluntari pentru activităţile acestuia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Capitalei, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti, va deschide in decembrie Complexul Integrat de Servicii Sociale pentru Adulţi – Sf. Ioan, cu o capacitate totală de 372 locuri.

În acest sens, în perioada următoare, vor fi recrutaţi voluntari pentru implicarea în activităţile complexului, pentru următoarele funcţii: consilier juridic, asistent social, psiholog, persoane care asigură primirea beneficiarilor, medic medicină generală, infirmieră şi asistent medical.
 
Serviciile care vor fi oferite în cadrul complexului vor consta în găzduire pe perioadă determinată şi nedeterminată, integrare/reintegrare în familie şi comunitate, asistenţă permanentă în vederea angajării într-un loc de muncă, asistenţă medicală şi îngrijire, consiliere psihologică, consiliere socială, consiliere juridică, socializare şi petrecere a timpului liber, terapie ocupaţională şi ergoterapie, sterilizare şi servirea hranei.
 
Complexul a fost creat pentru ajutorarea persoanelor vârstnice de pe raza municipiului Bucureşti, a persoanelor adulte şi a familiilor fără adăpost.
Cei care doresc să se implice voluntar în activităţile complexului, pot suna la numărul de telefon 0800.821.218.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite