Metrorex închiriază spaţiile din staţiile de metrou pentru cei care vor să-şi promoveze proiectele. Sindicaliştii: „Nu e legal“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Metrorex au anunţat că au de gând să valorifice mai multe spaţii din subteran, punându-le la dispoziţia celor interesaţi să le închirieze. Aici, cei care vor să îşi promoveze un anumit proiect o pot face, contra cost, în urma unei negociere cu reprezentanţii societăţii care administrează metroul bucureştean.

Reprezentanţii Metrorex susţin că decizia a fost luată de către Adunarea Generală a Acţionari, care a aprobat posibilitatea închirierii de spaţii (aflate în staţiile de metrou) destinate desfăşurării unor activităţi de tip „campanii de publicitate tip proiect special“. Cu alte cuvinte, oricine are un „proiect special“ îl poate face cunoscut celor care circulă cu metroul.

„De acum se pot desfăşura proiecte speciale contra cost în spaţiile de la metrou. Spre exemplu, se pot lipi stickere pe turnicheţi sau pe contratrepte“, au precizat reprezentanţii Metrorex. Preţul şi condiţiile de desfăşurare vor fi aprobate în baza rezultatelor stabilite în urma unor negocieri între reprezentanţii Metrorex şi beneficiar.

„Nu ştiu cine a luat această hotărâre, dar nu ai cum să faci negociere directă în acest caz pentru că este vorba despre o societate de stat. Mi se pare un soi de didicaţie, nu e legal“, precizează  Ion Rădoi, liderul sindicaliştilor Metrorex.

În ceea ce priveşte „proiectul special“ acesta este definit de reprezentanţii Metrorex ca fiind orice campanie inedită de promovare a unui mesaj publicitar ce are în acelaşi timp caracter de unicitate şi originalitate, realizându-se doar pe o perioadă limitată de timp de cel mult trei luni.

„Instalarea elementelor materiale prin care se vor realiza campaniile de publicitate tip proiect special nu trebuie să afecteze integritatea pereţilor şi mijloacelor fixe aparţinând Metrorex  şi fluxurile de călători. Totodată să nu pună în pericol călătorii sau siguranţa circulaţiei.Pe lângă preţul chiriei, beneficiarul va suporta şi celelalte costuri legate de instalarea reclamei şi aducerea la starea iniţială a spaţiului“, mai spun reprezentanţii Metrorex.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite