Meciul Steaua-Chelsea a dat peste cap traficul de la intrările în Capitală. Şapte maşini s-au tamponat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traficul la intrările în Capitală este foarte aglomerat FOTO Arhiva Adevărul
Traficul la intrările în Capitală este foarte aglomerat FOTO Arhiva Adevărul

Traficul rutier la intrările în Capitală este foarte aglomerat, joi seară, din cauza numărului mare de suporteri care se îndreaptă spre Arena Naţională pentru meciul Steaua-Chelsea. Pe A1 s-au înregistrat două tamponări, în care au fost implicate patru, respectiv trei autovehicule, potrivit Centrului Infotrafic.

„Pe autostrada A1, pe sensul de mers Piteşti - Bucureşti, se circulă în coloană la intrarea în Bucureşti. Din cauza nepăstrării unei distanţe corespunzătoare în mers s-au produs două tamponări în care au fost implicate patru, respectiv trei autovehicule“, se arată într-un comunicat al Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

Pentru a fi evitate astfel de coliziuni, poliţiştii le recomandă şoferilor care încheie coloanele de autovehicule să pună în funcţiune luminile de avarie, atunci când maşinile care circulă în faţă încetinesc sau opresc brusc, pentru a-i atenţiona pe cei care vin din spate să frâneze în timp util.

Echipa Steaua Bucureşti întâlneşte joi, pe Arena Naţională, formaţia Chelsea Londra, într-o partidă contând pentru prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Europa. Returul va avea loc în 14 martie, la Londra.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite