70 de locuri noi în creşele din Sectorul 1. Mansardarea Complexului Social de Servicii Sfântul Andrei, terminată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Sectorului 1 a anunţat printr-un comunicat de presă emis luni că lucrările de mansardare la Complexul Social de Servicii Sfântul Andrei au fost finalizate. Prin această investiţie, făcută din fonduri europene, sectorul 1 dispune de aproximativ 500 de locuri.

Astfel, bucureştenii care au copii cu vârsta cuprinsă între 0 şi 3 ani şi care întâmpină dificultăţi în găsirea unei bone au la dispoziţie 70 de locuri noi în creşele din Sectorul 1.

Primăria Sectorului 1 a finalizat lucrările de mansardare la Complexul Social de Servicii Sfântul Andrei, mărind capacitatea centrului de la 50 la 120 de locuri. Prin această investiţie derulată în cadrul proiectului cu finanţare europeană “Dezvoltarea Complexului de Servicii Sf. Andrei prin lucrări de mansardare şi recompartimentare”, capacitatea de îngrijire a copiilor cu vârstă de creşă creşte în Sectorul 1 la aproximativ 500 de locuri.

Deschiderea oficială şi finalizarea proiectului va fi marcată printr-o conferinţă de presă care va avea loc marţi, 11 iunie 2013, începând cu orele 10:30 la sediul Complexului de Servicii Sociale Sfântul Andrei, în prezenţa Primarului Sectorului 1, Andrei Ioan Chiliman şi a Directorului Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Dănuţ Ioan Fleacă.

Pe aceeaşi temă:

Primul muzeu de jucării din Bucureşti s-a deschis în interiorul unei creşe

Părinţii îşi pot lăsa copiii la un centru, în situaţii de urgenţă. Este prima instituţie din ţară de acest fel

Copiii neglijaţi de părinţi au rezultate şcolare slabe şi probleme emoţionale

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite