Mădălina Manole ar fi înghiţit şi sibutramină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O nouă ipoteză se conturează în cazul morţii cântăreţei Mădălina Manole, care a trecut în nefiinţă la 14 iulie, când împlinea 43 de ani.

În afara Furadanului, se pare că medicii legişti examinează şi posibilitatea existenţei în stomacul artistei a sibutraminei, o substanţă care a devenit cunoscută după ce i-a provocat probleme şi lui Adrian Mutu.

Publicaţia citează declaraţia unui specialist din domeniu care spune că "intoxicaţia cu Furadan este certă" însă legiştii "încearcă să fle ce mai e pe lângă - alte substanţe, inclusiv sibutramină".

Mădălina Manole s-a sinucis în dimineaţa zilei de 14 iulie, medicii legişti stabilind că a băut peste 300 de mililitri de Furadan, un pesticid extrem de toxic. Artista a murit în ziua în care împlinea 43 de ani. Era căsătorită şi avea un băieţel de un an şi o lună.

Adrian Mutu s-a dopat cu sibutramină

Tribunalul Antidoping de la Roma l-a suspendat, la 19 aprilie, pe Adrian Mutu pentru o perioadă de nouă luni din cauza faptului că fotbalistul român a fost descoperit pozitiv cu sibutramină la două controale antidoping.

Revenirea jucătorului pe teren este prevăzută pentru 29 octombrie, în condiţiile în care noul sezon din Serie A va debuta la sfârşitul lunii august.

Ce este sibutramina

Sibutramina este substanţa activă care se găseşte în medicamentele de slăbit care inhibă apetitul. Aceasta afectează practic doi neurotransmiţtori de la nivelul creierului: noradrenalina şi serotonina.

Neurotransmiţătorii sunt nişte substanţe chimice, depozitate în celulele nervoase şi sunt implicaţi în transmiterea mesajelor acestea (ei sunt eliberaţi din celula nervoasă când mesajul este transmis, dupa care sunt reabsorbiţi de aceasta).

Se interzice folosirea acestui medicament de către copii, femei însărcinate, persoane care alaptează, persoane care au fost diagnosticate cu afecţiuni psihiatrice, glaucom, boli coronariene, hipertiroidie, anorexie nervoasă şi bulimie nervoasă.

EXCLUSIV: Vânzătorul pesticidului Furadan cu care Mădălina Manole s-a sinucis a fost depistat de poliţie prin semnal GSM

EXCLUSIV: Vânzătorul Furadanului cu care Mădălina Manole s-a sinucis a fost reclamat încă din luna mai autorităţilor, dar nimeni nu a luat măsuri

EXCLUSIV: Maşinile vânzătorului de Furadan sunt căutate de poliţişti. Cârdaş a făcut "curat" după el în online

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite