Ghidul „Argentina”, epuizat în timp record

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primul volum al colecţiei „National Geographic Traveler”, distribuit împreună cu ziarul „Adevărul”, s-a dat încă de la primele ore ale dimineţii. Zeci de bucureşteni s-au aşezat la coadă, azi-dimineaţă, în faţa Librăriei Adevărul de pe Bulevardul Magheru pentru a cumpăra ghidul turistic Argentina.

Ghidul „Argentina“, gratuit cu ziarul Adevărul

„Am venit direct la Librăria Adevărul pentru că ştiam că îl vând aici. Acest ghid turistic este cu adevărat folositor”, a spus Rodica Dinu, în vârstă de 30 de ani, din Bucureşti.

Librăria Adevărul din bucureşti s-a deschis la ora 9.00, iar în doar 15 minute, peste 200 de ghiduri turistice Argentina au ajuns în mâinile bucureştenilor. Aceştia au preferat să aştepte la coadă, mai ales că la acea oră ghidul era deja epuizat la chişcurile de ziare.

„De la chioşcul de ziare am venit direct aici, la librărie, ca să cumpăr ghidul. Îmi place foarte mult să călătoresc”, a spus Marin Gheţea, în vârstă de 47 de ani.

„O idee excelentă“

Şi la Piteşti, chioşcurile de ziare au epuizat imediat primul volum din colecţia „National Geographic Traveler”. Dumitrache Florin, un cititor fidel al cotidianului „Adevărul”, s-a grăbit să prindă volumul „National Geographic”. „Colecţia de ghiduri este o idee excelentă. M-am uitat fugitiv pe coperta primului volum: trasee inedite, experienţe autentice, recomandări din partea cunoscătorilor”, spune piteşteanul.

Situaţia a fost similară la Târgovişte, unde de la primele ore ale dimineţii, oamenii au venit să întrebe de ghid. „Ştiau că apare o nouă colecţie Adevărul şi la 7 dimineaţa mă întrebau de carte”, spune Elena, vânzătoare la un chioş de ziare din Piaţa 1 Mai din Târgovişte.

Cursă contra cronometru

Şi la Ploieşti, ghidul “Argentina” s-a epuizat încă de la primele ore ale dimineţii. Doritorii au plecat într-o cursă contra-cronometru pentru a prinde un ghid turistic al Argentinei, ţară despre care nu ştiu foarte multe, dar sunt interesaţi să o cunoască, fie chiar şi dintr-un ghid.

„Abia aşteptam să-mi iau cartea. Chiar dacă nu voi ajunge niciodată acolo, citind-o, voi face o plimbare de neuitat cu ochii minţii“, ne-a spus Silvia Neagu, o ploieşteancă norocoasă, care a apucat primul număr al colecţiei National Geographic Traveller.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite