Ce-ţi trebuie să devii hingher în Bucureşti. Anunţul de pe un site cu oferte de angajare pentru a deveni „prinzător de câini"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Odată cu legea votată recent de parlamentari, care permite eutanasierea câinilor fără stăpân la 14 zile după prinderea lor de pe stradă, Primăria Capitalei a contractat trei firme private pentru a înmulţi efectivele. Se pare că firmele respective nu au destui oameni, aşa că au apelat la site-urile cu oferte de joburi.

Anunţul este pentru „prinzător câini fără stăpân", iar în dreptul numelui companiei este scris confidenţial. Potrivit anunţului care expiră peste o lună, cei care au aplicat pentru acest job vor fi angajaţi de o „firmă privată ecarisaj". 

Candidatul ideal trebuie să aibă carnet de conducere categoria B cu o experienţă de minimum doi ani, dispoziţie pentru a face efort fizic, dar şi pentru un program extins. De asemenea, candidatul trebuie să aibă cazierul curat. 

captura anunt angajare hingheri

Descrierea postului este următoare: activitate de teren, capturare şi transport câini fără stăpân şi program de lucru extins. Anunţul de angajare a fost publicat ieri, pe 13 septembrie, şi va expira pe 14 octombrie 2013. 

Pe aceeaşi temă:

Oprescu: „În sectoarele în care primarii nu pot, adun eu câini“- Piedone: „Tot ce vreau de la Primărie este să mă lase să-mi rezolv problema maidanezilor din sector“

Oprescu se laudă la Bruxelles cu piste de biciclete şi cu încurajarea transportului public, în timp ce în Bucureşti situaţia stă cu totul altfel

UPDATE Isterie în Bucureşti: o femeie susţine că hingherii au bătut-o şi au prins-o cu lasoul pentru a-i lua câinele, un maidanez adoptat. Poliţia nu ştie nimic

Câţi maidanezi au adunat hingherii din Bucureşti în ultimele trei zile

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite