Ce şcoli se modernizează în Sectorul 2, în 2014

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primăria Sectorului 2 anunţă că şase şcoli se vor extinde şi moderniza în 2014 FOTO Adevărul
Primăria Sectorului 2 anunţă că şase şcoli se vor extinde şi moderniza în 2014 FOTO Adevărul

Printre proiectele de investiţii ce vor fi administrate de Primăria Sectorului 2 anul acesta se numără şi extinderea şi modernizarea a şase şcoli din Bucureşti.

Astfel, potrivit Primăriei Sectorului 2, se vor extinde mai multe unităţi de învăţământ unde se impune mărirea spaţiului educaţional datorită numărului mare de elevi. Mai exact este vorba despre Şcoala gimnazială numărul 56, Colegiul Naţional “Emil Racoviţă” şi Şcoala gimnazială numărul 10 “Maria Rosetti”.

Totodată, va continua modernizarea şi reabilitarea unităţilor de învăţământ pentru creşterea condiţiilor de educaţie a elevilor, în special educaţia fizică. Astfel se vor finaliza lucrările de construire a bazinului de înot de la Şcoala gimnazială numărul 25, acoperirea şi modernizarea bazinului de înot de la Liceul Teoretic “C. A. Rosetti” şi finalizarea lucrărilor de construire la sălile de sport de la Colegiul Naţional “Victor Babeş” şi de la Liceul Teoretic „C. A. Rosetti”.

De asemenea, se va continua proiectul de construire a sălii de sport de la Colegiul Naţional „Emil Racoviţă“, şi va începe construirea unei săli de sport comună la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul” împreună cu Şcoala gimnazială numărul 52.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite