Blejnar este ţinut în corzi de judecători. Curtea de Apel menţine interdicţia de a părăsi ţara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii au luat această decizie impusă de procurorii anticorupţie fostului şef al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) în dosarul evaziunii fiscale de peste 15 milioane de euro.

UPDATE :  Sorin Blejnar a declarat, la ieşirea din sala de judecată de la CAB, că nu are nicio legătură cu acuzaţiile de complicitate la evaziune fiscală şi sprijinirea unui grup infracţional organizat. El a mai spus că nu a cunoscut istoricul fiscal al firmelor despre care vorbesc procurorii anticorupţie că ar fi păgubit bugetul statului cu aproape 15 milioane de euro.

Blejnar este audiat în calitate de complice într-un dosar de evaziune fiscală.

Procurorii susţin că o reţea alcătuită din 15 persoane a provocat un prejudiciu de 15 milioane de euro prin fraudă cu produse petroliere. Alături de Sorin Blejnar, în anchetă apar şi alte nume grele: fostul şef al vămilor, Viorel Comăniţă şi fostul şef al SIPI Constanţa, Dan Secăreanu.

Citeşte şi: DOSARUL MAFIA PETROLULUI Sorin Blejnar va fi audiat de către procurorii DNA

Fostul şef de cabinet al lui Sorin Blejnar, Codruţ Marta, omul de afaceri Radu Nemeş şi alte trei persoane au primit mandate de arestare în lipsă în dosarul în care este cercetat şi fostul şef al ANAF, Sorin Blejnar. Cu toţii sunt acuzaţi de evaziune fiscală şi constituirea şi sprijinirea unui grup infracțional organizat.

Citeşte şi: Dispărutul Codruţ Marta vrea să scape de mandatul de arestare

Mai exact, Sorin Blejnar, împreună cu Codruţ Marta sunt învinuţi că au favorizat diferite persoane să obţină profituri uriaşe din contrabanda cu petrol. Alături de aceştia mai figurează în acelaşi dosar mai multe persoane, printre care şi şeful vămilor Viorel Comăniţă, fostul şef al SIPI Constanţa Dan Secăreanu dar şi omul de afaceri Radu Nemeş şi soţia acestuia, pentru complicitate la evaziune în legătură cu importul de produse petroliere.

Citeşte şi: Blejnar respinge asocierea lui şi a ANAF cu dosarul de prostituţie: Marta a plecat de la ANAF în 2010

Blejnar, dezarmat de DNA şi blocat în România

Sorin Blejnar, cu DNA-ul în faţa casei. Fostul şef al ANAF este citat de procurorii anticorupţie în cazul Mafiei Petrolului

Sorin Blejnar trebuie să predea Poliţiei armele pe care le deţine, după ce a primit interdicţie

Află mai mult despre reţeaua de prostituţie a soţiei lui Codruţ Marta, complicele acuzatului Sorin Blejnar:

Soţia lui Codruţ Marta, reţinută în dosarul fotomodelelor - prostituate de lux

Fotomodele virgine pentru barosanii din Monte Carlo

Clienţi cu nume mari în cazul de proxenetism al surorilor Marta. Prezenţa lui Elan Schwartzenberg pe listă, întărită de declaraţii ale Mihaelei Rădulescu

Marian Oprişan, clientul reţelei de prostituţie condusă de soţia fostului şef de cabinet al lui Sorin Blejnar. Andreea Marta a fost arestată

Soţia lui Marta, proxenetă pentru prietenii soţului

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite