VIDEO Dodon îi sperie pe moldoveni că Maia Sandu va introduce carantină în Moldova: „Va lua exemplu de la ţările UE şi va închide total ţara”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Igor Dodon

Igor Dodon a decis să folosească pandemia COVID-19 în favoarea sa, în contextul turului doi al alegerilor prezidenţiale din R. Moldova, chiar dacă acest fapt va costa vieţi omeneşti. Pe valul nemulţumirilor în societate în ceea ce priveşte introducerea a noi restricţii, odată cu evoluţia negativă a noului coronavirus, Igor Dodon le promite moldovenilor că el nu va mai introduce carantină în ţară şi că activitatea economică nu va mai fi închisă.

Mai mult, Igor Dodon le-a promis moldovenilor că indiferent de evoluţia situaţiei pandemice, şcolile şi grădiniţele nu vor mai fi închise. 

„Eu vă promit că în calitate de preşedinte nu voi permite întoarcerea carantinei şi restricţiilor pentru activitatea economică. Noi vom gestiona situaţia aşa cum este. Dar eu sunt ferm convins că Maia Sandu va lua exemplul de la ţările UE şi va închide total ţara şi agenţii economici, şi şcolile, şi grădiniţele, pe perioada pandemiei, pentru două-trei luni. Eu aici nu glumesc”, a spus Dodon într-un briefing de presă.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite